Daar word je beter van!

Arbeidsletsel Advocaten is specialist in de belangenbehartiging van slachtoffers die tijdens hun werkzame leven worden getroffen door een bedrijfsongeval of ander arbeidsgerelateerd ongeval of ziekte. Ons kantoor is gevestigd te Tilburg en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A58, het Centraal Station en Station West (Universiteit van Tilburg). Wij behartigen de belangen van slachtoffers door heel Nederland. Arbeidsletsel Advocaten realiseert hun claims, verzilvert o.m. hun verminderde verdiencapaciteit en helpt hen eventueel op weg naar ander werk. Wij doen dit al vanaf 1994 met:
  • de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van letselschade, aansprakelijkheidsrecht, reïntegratierecht en arbeidsrecht,
  • de beschikbaarheid over een netwerk van medische en arbeidstechnische deskundigen, en
  • de gedrevenheid om er voor slachtoffers met arbeidsletsel uit te halen wat erin zit.
Achter Arbeidsletsel Advocaten staat een team van in letselschade gespecialiseerde advocaten met in totaal 60 jaar advocatuurlijke ervaring. Een garantie voor deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.

Doortastende werkwijze

Arbeidsletsel Advocaten biedt u een sterke schouder en de werkgevers of verzekeringsmaatschappijen die u tegenover u krijgt een geduchte tegenpartij. Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers en zorgen voor een optimale behandeling van uw claim. Oplossingsgericht denken en handelen, onmiddellijk de telefoon pakken, onderhandelen en de zaken efficiënt en snel regelen: dát is onze aanpak. Een schikking als het kan, al dan niet met behulp van mediation, een procedure als het moet.
 
Een netwerk van experts