Bedrijfsongeval en letselschade

Een hand in de machine, een ladder die instort of een lelijke val op een gladde vloer. Jaarlijks worden enorm veel werknemers slachtoffer van een bedrijfsongeval.
 
Als slachtoffer van een bedrijfsongeval kent u als geen ander de grote impact op uw leven. Ook de mensen in uw naaste omgeving, zoals uw partner en gezin, hebben direct te maken met de gevolgen van het ongeval en uw letselschade. Er komt van alles op u en hen af. Nadat u eerst ‘de klap’ te boven moet zien te komen, is er de onzekerheid over het herstelproces. En u loopt tegen tal van vragen aan. Hoe moet het verder met het werk? Hoe moet het met de financiën? Wie is aansprakelijk voor uw letselschade?

Deskundige en betrokken partner

Dergelijke vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Onderzoek naar aansprakelijkheid van uw werkgever kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het afhandelen van een schadeclaim is tijdrovend, gaat gepaard met veel emotie en vergt bovenal deskundigheid. De hulp van een specialistische en betrokken partner is onontbeerlijk. Wij van Arbeidsletsel Advocaten zijn deze partner bij uitstek. Bij mensen met arbeidsletsel voelen wij ons betrokken. Zij brengen het beste in ons boven. Door ons maximaal in te zetten om voor de letselschade de maximale vergoeding te realiseren.
 
Achter Arbeidsletsel Advocaten staat een team van in arbeidsletsel gespecialiseerde advocaten met in totaal 60 jaar advocatuurlijke ervaring. Een garantie voor deskundigheid